De masseur.

Mijn naam is Ton (Tantriki Ramos), een masseur met een sportmassageachtergrond. Na het behalen van een sportmassage-diploma en negen jaar ervaring als sportmasseur/verzorger, heb ik mij verder gespecialiseerd in Tantra door diverse opleidingen in Nederland te volgen en stage te lopen in o.a. New Delhi, India. Ben dus gecertificeerd masseur en Tantriki. Ik bied totale body massages aan, inclusief gebieden die sommige masseurs mogelijk overslaan. Ik benader massages holistisch, waarbij het lichaam als één geheel wordt beschouwd, jouw tempel.

Masseer alleen mannen omdat ik me daar het prettigst bij voel en weet hoe het mannelijk lichaam kan reageren en daarom hoeft niemand zich voor iets te schamen. Ben zeer discreet en openminded, daardoor kan je bij mij volledig jezelf zijn. Mijn Tantra massages zijn gericht op mannen die een diepere verbinding met zichzelf willen ervaren, ongeacht hun relatiestatus.  Of je nu single bent of in een relatie, mijn Tantramassages kunnen je helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en nieuwe wegen te bewandelen.

Een massage ondergaan is een aangename gebeurtenis waarbij de beleving, het voelen centraal staat. Mensen die niet genoeg worden aangeraakt, komen emotioneel tekort. Massage is een therapeutische manier van aanraken. Het is een uitstekende methode om de ontspannende, stimulerende en emotioneel bevredigende kracht van de aanraking in ons leven terug te brengen.

Wellicht een andere benadering dan de reguliere masseurs die je gewend bent. Geven en ontvangen en sensualiteit. Hierdoor kan er een pure energiestroom ontstaan tussen masseur en massé zonder bijbedoelingen.

 

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige schrikken hiervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt.

 

Neem vandaag nog contact op met www.tantra4men.nl in Rotterdam om je afspraak te maken en laat jezelf meevoeren op een sensuele en verrijkende reis.

Graag tot ziens.

Maak jouw eigen website met JouwWeb