Massage voor mannen door masseur.

De masseur.

 

Mijn naam is Ton (Tantriki Ramos) en ooit uit nieuwsgierigheid begonnen met een opleiding sportmasseur. Na het behalen van dit diploma, negen jaar actief geweest als sportmasseur/verzorger bij een voetbal- en honkbalvereniging. Na deze periode wilde ik me meer specialiseren en een eigen praktijk (aan huis) beginnen,

Om meer vormen van massage aan te kunnen bieden heb ik diverse Tantra cursussen gevolgd en o.a. stagegelopen in New Delhi, India. Ik ben dus gecertificeerd masseur en Tantriki.

Ik kies bewust voor totale body massages. Veel masseurs slaan bijvoorbeeld billen over. Ik voel me er beter bij om alles te behandelen. Veel mensen vinden dit ook een prettige benadering. Er is meer vrijheid en meer ruimte, masseer namelijk je totale lichaam en mijn uitgangspunt daarbij is de HOLISTISCHE visie. Dit betekent dat ik het lichaam als één geheel beschouw, jouw tempel.

Masseer alleen mannen omdat ik me daar het prettigst bij voel. Weet hoe het mannelijk lichaam kan reageren en daarom hoeft niemand zich voor iets te generen.

Ben zeer discreet en openminded daardoor kan je bij mij totaal jezelf zijn.

Mijn Tantramassages zijn gericht op mannen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf. Of je nu single bent of in een relatie, mijn Tantramassages kunnen je helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en nieuwe wegen te bewandelen.

Een massage ondergaan is een aangename gebeurtenis waarbij de beleving, het voelen centraal staat. Mensen die niet genoeg worden aangeraakt, komen emotioneel tekort. We hebben het nodig aan te raken en aangeraakt te worden om ons veilig en tevreden te voelen, en te voelen dat anderen ons nodig hebben. Massage is een therapeutische manier van aanraken. Het is een uitstekende methode om de ontspannende, stimulerende en emotioneel bevredigende kracht van de aanraking in ons leven terug te brengen.

Masseren kan op veel manieren en je hele lichaam komt ervoor in aanmerking. Lichamelijk zorgt een massage voor het loskomen van verkrampte spieren, het afvoeren van afvalstoffen en de stimulans van de bloedsomloop waardoor je huid mooier en gezonder wordt. Geestelijk kan een massage zorgen voor vermindering van druk en stress, omdat je je meer bewust wordt van je lichaam.

Wellicht een andere benadering dan de reguliere masseurs die je gewend bent. Geven en ontvangen en sensualiteit. Hierdoor kan er een pure energiestroom ontstaan tussen masseur en massé zonder bijbedoelingen.

 

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige schrikken hiervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt.

 

Neem vandaag nog contact op met www.tantra4men.nl in Rotterdam om je afspraak te maken en laat jezelf meevoeren op een sensuele en verrijkende reis.

Graag tot ziens.

Maak jouw eigen website met JouwWeb