Massage voor mannen door masseur.

 

 

F.A.Q.

 

* Als ik bel voor een afspraak, kan ik dan dezelfde dag terecht?

Dat is moeilijk te zeggen. De ene dag ben ik erg druk, de andere dag heb ik niets te doen. Je kunt het dus altijd proberen of er die dag nog plaats is.

 

* Je bent soms moeilijk telefonisch bereikbaar, wat is de beste tijd om te bellen?

Als ik aan het masseren ben neem ik de telefoon niet op. Een boodschap inspreken kan natuurlijk ook.

(Oproepen met een afgeschermd nummer worden niet beantwoord)

 

* Heb je een massagesalon?

Geen massagesalon, maar een privé adres wat ik je geef  bij het maken van een telefonische afspraak.

 

* Masseer je op bed of  op een tafel en wat voor olie gebruik je?

Ik werk met een professionele massagetafel en gebruik  (mits anders is afgesproken) originele Thaise massage olie. Een neutrale olie, die goed is voor de huid, volledig intrekt en niet vlekt op kleding.

 

* Mag er tijdens de massage gepraat worden?

Er mag gerust wat gepraat worden. Zelf probeer ik altijd tijdens de massage mijn mond te houden. De één vindt het juist ontspannen om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen en lekker wat weg te doezelen tijdens de massage. Ook heb ik een rustgevend muziekje opstaan, wat eigenlijk al mijn klanten als prettig, sfeervol en rustgevend ervaren

 

* Ik ben hetero, maar het lijkt me spannend om eens door een man gemasseerd te worden, is jouw massage wel geschikt voor iemand zonder ervaring met mannen?

Ja zeker, heel geschikt zelfs. Ik krijg regelmatig jongens en mannen zonder ervaring. Bij mij is de drempel juist erg laag. In principe kom je voor een heerlijke en goede massage. Alles in een ongedwongen sfeer. Met respect voor lichaam en geest wordt je heerlijk gemasseerd en verwend. Massage is lichamelijk contact en ik ga daar integer en professioneel mee om.

* Wordt de Lingam ook gemasseerd bij een Tantramassage?

Tantra is om blokkades op te lossen en zo balans te creëren. Juist in het gebied van de Lingam, kan gekomen worden bij blokkades zoals schaamte, schuld, wantrouwen of eventueel misbruik.
Een Lingam massage kan plaatsvinden binnen een Tantra massage, maar dat hoeft niet persé.

 

* Hoe herken ik mijn grens en hoe maak ik die kenbaar?

Bij heteromannen ligt de grens van aanraking anders dan bij homomannen en dat is niet meer dan logisch. Als masseur ben ik er continu alert op of iemand zich op zijn gemak voelt of niet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet prettig vindt als het lichaam van de masseur te dichtbij komt. Dit kan aanvoelen als een overtreding van jouw persoonlijke ruimte. Voel je altijd vrij om je grenzen aan te geven.

 

* Welke behandelduur?

De “standaard” massage behandeling van een uur is voor de Tantra behandeling aan de korte kant. Dus als je de tijd vrij kunt maken, adviseer ik voor deze massage anderhalf uur.

 

* Kan ik voor of na afloop nog douchen?

Er is GEEN gelegenheid om te douchen.

 

* Ben je makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer?

Heel makkelijk, amper 2 minuten lopen vanaf een Metro/NS station.

 

* Stel je nog beperkingen aan te behandelen klanten?

Beperkingen is een zwaar woord, zeker bij Tantra, echter de minimum leeftijd is 18 jaar en geen mensen met extreem overgewicht.

 

* Kan ik nog terecht voor een sportmassage of blessure behandeling?

Sport massage en behandeling van sport blessures is nog beperkt mogelijk.

 

* Annuleren?

Mocht u uw afspraak niet na kunnen komen, geef dat dan zo snel mogelijk door, via mail, telefoon of sms. Wellicht kan jouw plek nog door een andere klant worden opgevuld.

Een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgemeld te worden. Meldt u korter dan 24 uur van te voren af, dan zal 50% van het behandel tarief in rekening gebracht worden. Als u niet op de afspraak komt zonder afmelding, dan zal het totale behandel tarief in rekening worden gebracht. Een nieuwe afspraak is weer mogelijk nadat dit bedrag (vooraf) voldaan is.

Staat jouw vraag er niet bij ….. neem gerust even contact op.